Warehousing

In het strategisch (langs A16) gelegen moderne, gekoelde / verwarmde magazijn, wordt gewerkt met hoogbouwtrucks, waarbij de chauffeur zelf mee omhoog gaat en zo een perfect zicht heeft op de in- en uitslag van pallets.

Er wordt gebruikgemaakt van een WMS-systeem waarmee de klant de mogelijkheid heeft om online zijn voorraad te zien.

Er is voldoende vloerruimte om goederen te lossen en voor orders die verzendgereed staan.

Het magazijn is stofarm, wat bereikt wordt door gladde, geïsoleerde wanden, een systeemplafond, gesloten liggers in de stellingen en dagelijkse schoonmaak.

Verder is het magazijn geconditioneerd en voorzien van een gecertificeerde sprinklerinstallatie aan de plafonds en in de stellingen.

Valk Logistic maakt gebruik van professionele ongediertebestrijding.

Het pand is elektronisch beveiligd en bevindt zich op een bewaakt bedrijventerrein. Uw voorraad is mede hierdoor schoon, droog, temperatuurgeregeld en veilig opgeslagen.

In april 2015 is Valk Logistic ISO 22000:2015 gecertificeerd voor het voedselveiligheidsmanagementsysteem. Deze certificatie is van toepassing op inslag, opslag, orderpicken, combineren en transporteren van verpakte levensmiddelen en primaire verpakkingsmaterialen.

Door al deze voorzieningen is het magazijn uitermate geschikt voor levensmiddelen en andere hoogwaardige producten.

Indien gewenst is extra kantoorruimte beschikbaar. Verder is er voldoende terrein om uit te breiden en kan dit terrein als buitenopslag gebruikt kan worden.

Valk Logistic Dordrecht: een kijkje in het magazijn.